Escaperoom De Kippenschuur


Opgesloten in een oude kippenschuur…. De tijd lijkt er stilgestaan te hebben. Alles ademt de sfeer van weleer. De oude werktuigen, de klompen uit vroeger tijden, de ouderwetse legnesten waar vele generaties kippen hun ei gelegd hebben. Maar wat doet die bebloede boomstam daar? En nog belangrijker…. Hoe kom je er weer uit?

Binnen een uur ontsnappen uit de escaperoom, en dat zonder te slopen en te breken. Het is mogelijk! Een kwestie van heel goed je ogen de kost geven, slim nadenken en goed de taken verdelen binnen de groep. Durf jij de uitdaging aan?

Het leuke is: er zijn twee identieke escaperooms! Een wedstrijdje tussen twee teams is dus mogelijk.

  • Te boeken met minimaal 6 personen, maximaal 16. Grotere groepen in overleg.
  • Niet geschikt voor kinderfeestjes (het is te moeilijk voor ze)
  • Kosten voor escaperoom De Kippenschuur: € 15,00 per persoon.
  • Natuurlijk kun je deze activiteit ook compleet boeken met hapjes en drankjes.

Wil je graag blijven eten met je groep, maar is de groep minder dan 15 personen of heeft Aaltje geen ruimte meer? Probeer dan eens het escape-menu van Brasserie 1885. Je kunt hier erg gezellig en lekker eten en het is nog geen 5 minuten rijden vanaf de escaperoom. Een aanrader!

Reserveren

Wil je onze Escaperoom reserveren, zoek dan in onderstaande kalender naar de gewenste datum en tijd. Nadat je de gewenste tijd hebt geselecteerd, vul je het formulier volledig in. Je aanvraag wordt verstuurd.
Let op: Het invullen van het formulier is nog GEEN reservering. De reservering ontvang je via de mail van Aaltje. Heb je binnen twee dagen nog geen reactie ontvangen? Kijk dan eens in je map ‘ongewenste mails’. Grote kans dat daar een mail van Aaltje in zit.

Boekingen voor Maandag 20 November 2017

Helaas, u kunt geen boekingen plaatsen op deze dag
Bekijk Vorige dag of Volgende dag of selecteer snel een datum: