Bij Aaltje aan de Linie


Terry van Loon en Alice (Aaltje) van Ginkel houden op hun boerderij in Woudenberg een kudde Hereford vleesossen. Het is een echt familiebedrijf, al sinds 1914 houdt de familie van Alice hier koeien, kippen en varkens.

Sinds 2008 zijn daar de groepsuitjes bijgekomen. Onder de naam Valleisport organiseerden zij teamuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes en uitjes voor vriendengroepen. Omdat het assortiment uitjes steeds verder uitbreidde en de activiteiten lang niet allemaal van sportieve aard meer waren, besloten Terry en Alice om vanaf 2016 hun bedrijf voort te zetten onder de naam Bij Aaltje aan de Linie.

Het bedrijf ligt pal aan de Grebbelinie. Vanuit de zalen en het terras kijk je zo op de liniedijk. De Grebbelinie is een waterlinie die van Rhenen tot Spakenburg loopt. De Grebbelinie is nu een prachtig natuurgebied en daarnaast aangewezen als Rijksmonument omdat het cultureel erfgoed is.

Vandaar de naam Bij Aaltje aan de Linie. Dus zoek je een bijzondere locatie voor je groepsuitje, teambuilding, vergadering of feestje? Je bent van harte welkom Bij Aaltje aan de Linie!

Meer weten over de boerderij en het vee? Of heb je interesse in vlees van deze Herefords? Kijk dan op www.valleivlees.nl.