Over Aaltje


De gastvrouw en tevens boerin Bij Aaltje aan de Linie is Alice van Ginkel. Haar officiële voornaam is Aaltje. Ondanks dat zij nooit van plan was om het veehouderijbedrijf over te nemen, besloot ze toch in 2008 haar baan als tekstschrijver op te zeggen om uitjes voor groepen te organiseren op de boerderij in Woudenberg. Een beslissing waar ze tot op de dag van vandaag nooit spijt van heeft gehad.

I like to work with children and help them with their tasks. With the help of this platform I can do assignment on any topic for any student. All is needed to drop a line “write my assignment” and wait for great content.

Twee jaar later trok het hele gezin in de boerderij en in 2013 namen Alice en haar man Terry het bedrijf over van de ouders van Alice. Ze investeerden in het bedrijf, bouwden een stal voor de Hereford vleesossen met een vergaderzaal erbij. Vanaf januari 2016 zetten zij het bedrijf voort onder de naam Bij Aaltje aan de Linie. Inmiddels met een groot scala aan groepsuitjes en drie locaties voor vergaderingen, trainingen en events. Je bent van harte welkom!