Eten & Drinken


Voor een geslaagde teamdag is goed eten & drinken misschien wel het belangrijkste element. Daar besteden we dan ook alle aandacht aan. Woudenberg ligt niet voor niets midden in de Food Valley van Nederland. Ons eten en drinken komt van dichtbij. Lekker lokaal!

Zo kun je Bij Aaltje aan de Linie genieten van al het lekkers van eigen erf of van boerderijen uit de streek. Brood van de Veluwe, kaas uit Lunteren, ijs uit Leusden en natuurlijk eieren en hamburgers van eigen kip en koe. Eten en drinken met een eigen verhaal.

Wil je meer weten van die verhalen? Kijk dan eens op Boerenhart.nl naar het verhaal achter het brood, vis, vleeswaren en de kaas. Of op IJshoeveRuitenbeek.nl om te zien waar we ons heerlijke boerenijs halen.

Van koffie tot borrel en van lunch tot diner: we kunnen het compleet voor je verzorgen, in combinatie met een bijeenkomst of activiteit. Van een snelle maar heerlijke lunch-to-go tot een uitgebreid Walking Diner van 7 gangen. Alles met aandacht en lekker lokaal. Kijk in het menu naar de mogelijkheden.