Barbecue


Barbecueën kan Bij Aaltje het hele jaar door, dankzij de overkapte en veranda met terrasheaters. U kunt een barbecue boeken in combinatie met een activiteit of vergadering.
Wij werken zo veel mogelijk met lokale producten voor vlees, vis, salades en zeker ook de lekkere toetjes!

In verband met de coronamaatregelen kunnen we een barbecue verzorgen voor groepen van 12 tot maximaal 23 personen. Wij zorgen dat er op veilige, maar zeker ook gezellige manier gebarbecued kan worden!

Standaard barbecue

Kipsaté, speklapje, schaslick, rundersaucijs en hamburger van ons eigen rundvee. Daar bij een pastasalade, een scharrelsalade (met ei en aardappel) en een lekkere frisse groene salade. Stokbrood met kruidenboter, warme satésaus en nog wat koude sausjes. Alle drankjes (fris/wijn/bier en kop koffie/thee ter afsluiting) zijn bij de barbecue inbegrepen.
Ter afsluiting kunnen we nog een heerlijk toetje serveren: ijs van de boer met slagroom.

Prijs voor de standaard barbecue zonder toetje: € 27,50 per persoon, en met toetje € 30,00 incl. BTW.

Luxe barbecue

Biefstuk, triospies van varkenshaas met spek, luxe spies met kipfilet en groenten, zalmspies en natuurlijk hamburger van eigen rundvee. Scharrelsalade met ei en aardappel, een frisse groene salade en een vers fruitsalade, vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en sauzen. En tot slot kunnen we een prachtige en heerlijke ijstaart van boerenijs serveren. Alle drankjes (fris/wijn/bier en koffie/thee ter afsluiting) inbegrepen.

Prijs voor de luxe barbecue zonder ijstaart:  € 37,50 per persoon, en met ijstaart € 42,50 per persoon incl. BTW.

Gezonde barbecue

Diverse spiezen met biefstuk en groenten, kip en groenten, alleen groenten en zalm. En natuurlijk ook onze eigen hamburgers. Met een pastasalade, een frisse groene salade en een vers fruit salade en stokbrood met tapenades. Alle drankjes (fris/wijn/bier en koffie/thee ter afsluiting) zijn inbegrepen.

Prijs voor de gezonde barbecue: € 32,50 per persoon. Eventueel met toetje (heerlijk boerenijs): € 35,00 per persoon incl. BTW.