Van Eigen Bodem


Wil je echt eens iets heel anders en unieks? Een eetbeleving waar nog lang over nagepraat wordt? Waarbij je letterlijk je diner als een schat opgraaft uit de grond? Een diner Van Eigen Bodem!

Chef Harold doet het zware werk voor jullie. Hij graaft een gat, maakt een groot vuur en bedekt de bodem van het gat met de verkoolde houtjes. Daar bovenop gaat dan een heerlijk stuk vlees van Aaltjes eigen Hereford ossen. Gemarineerd en voorbereid door chef Harold zelf. Daarna gaat de grond er weer op, en dan… moeten we een uurtje of 3 geduld hebben.

Geen probleem, want intussen gaan jullie gewoon verder met je vergadering, training, hei-sessie of teambuilding. Chef Harold zorgt intussen dat er naast het vlees ook heerlijke, aardse groenten bereid worden. Denk aan wortel, prei, biet, pastinaak en uiteraard ook de aardappel. De groenten zijn niet van eigen bodem, maar wel uit de streek. Intussen staat de soep al op het vuurtje te pruttelen.

Als de vergadering/training/activiteit achter de rug is, kan het feest voor jullie beginnen. Vers gebakken brood met dips en een kom heerlijke soep van het seizoen om mee te starten. En dan is het tijd om de schat weer op te graven! Het vlees heeft een rokerige geur gekregen en een mooie, aardse smaak. Iedereen krijgt een mooi opgemaakt bord met het vlees Van eigen Bodem, en de groenten van de chef. Tot slot is er nog een toetje, wie weet ook van eigen bodem, maar in ieder geval: van het vuur.

Alle drankjes tijdens het eten (frisdrank/wijnen/streekbier/koffie/thee) zijn inbegrepen. Reken op een tijdsduur van 2 à 2,5 uur. De locatie is exclusief voor jullie groep.

Te boeken van 12-30 personen. Prijs: € 82,50excl. BTW per persoon.