BBQ Workshop


Is je vlees vaak nog rauw aan de binnenkant en zwart aan de buitenkant als je gaat barbecueën? Ben je de worst en speklap zat en wil je graag eens echt goed voor de dag komen met je gerechten? Na deze BBQ Workshop bak je straks de sterren van de hemel en, nog veel belangrijker, je beleeft een prachtige middag of avond met jouw groep!

Samen met grillmaster Harold ga je aan de slag met de beste vleessoorten, verrassende groentegerechten, dagverse vis en nog veel meer. Je eigen rubs, sauzen en marinades maken door te proeven, ruiken en proberen. En we bereiden de gerechten op kolen-eggs. Voor ervaren en beginnende barbecuërs. Deze activiteit staat in het teken van plezier en genieten!

Welke gerechten staan er op het menu:

  • 2 soorten huisgemaakte salades
  • Vers gebakken broodsoorten met eigen gemaakte dips
  • Steak entrecote
  • Burgers van Aaltjes Hereford rund
  • (h)eerlijke Kip van de Boer uit Renswoude
  • Dagverse vis uit het seizoen
  • Groente & aardappelgerechten

De totale activiteit, inclusief het opeten van jullie zelfgemaakte gerechten, duurt ongeveer 4 uur. De locatie en de workshop zijn exclusief voor jullie groep.

Alle drankjes (fris/wijn/bier/koffie/thee) zijn inbegrepen.

De Barbecue Workshop is te boeken voor groepen van 10-25 personen.

Prijs: € 98,50 per persoon.