Boerensport in de Wei – compleet arrangement


Deze activiteit is helaas tijdelijk niet te boeken vanwege de coronamaatregelen.

Wil je het echte wei-gevoel beleven? Dan is dit jouw uitje!

Na de koffie/thee en koeienvlaai vertrekken we met z’n allen naar de wei. Daar gaan de teams het tegen elkaar opnemen bij zes echte boerensporten zoals klompenrace, heiningpaal slaan, kruiwagenparcours, touwtrekken, vlotten bouwen en natuurlijk een ritje op de trekker voor degenen die in het bezit zijn van een rijbewijs B. Voor de echte landrotten onder ons: we kunnen het vlotten bouwen ook vervangen door een droog onderdeel.

Bij Boerensport in de Wei kan het er soms fanatiek aan toe gaan. Maar bovenal wordt er veel gelachen. Collega’s in actie op de trekker of op klompen, dat levert gegarandeerd komische momenten op. Natuurlijk is er voor het beste boerenteam een leuke prijs te winnen.

Het hele programma duurt 3 uur, waarvan 2 uur actief in de wei. Wij zorgen voor een koel drankje halverwege de activiteiten en na afloop.

  • Aantal deelnemers: tijdelijk vanwege corona-maatregelen minimaal 10, maximaal 20.
  • Prijs per persoon: € 29,50 incl. BTW per persoon. (inclusief koffie/thee met koeienvlaai, frisdrankje halverwege en drankje naar keuze na afloop)

Tip: dit uitje is ook met barbecue na afloop te boeken voor maar € 57,50 per persoon. Alle drankjes en een heerlijk toetje zijn hierbij inbegrepen.

Boek dit uitje