Escaperoom Opstand aan de Linie (zakelijke groepen)


Onze escaperoom bevindt zich in Woudenberg, pal aan de Grebbelinie, de lange waterlinie die gebouwd is om het land te beschermen tegen vijandelijke legers.

Sabotage en spionage zijn dingen die je in de escaperoom zeker tegen gaat komen! En daarnaast oldschool materialen en volledig in thema van eind 18e eeuw. Het allereerste begin van de Grebbelinie, toen de boeren niet blij waren dat hun landerijen onder water kwamen te staan.

Het leuke is dat wij twee rooms hebben, hierdoor is het mogelijk om een battle te doen met twee teams. Zo hebben we de Boerenmeidenkamer en de Officierstent. De inrichting van beide rooms is compleet anders, maar de opdrachten zijn hetzelfde.

Wat vind je niet in onze escaperoom? Special effects, enge dingen, hele kleine ruimtes in het donker. Vind je het ondanks dit toch nog best wel spannend? Geen probleem, de deur kan ook open blijven als dat prettiger voor jullie is.

Reken erop dat je ongeveer 1,5 uur onder de pannen bent in totaal. Inclusief instructies vooraf en even nabespreken na afloop.

Minimaal 4 en maximaal 14 personen

Kosten € 17,50 per persoon excl. BTW.

Particuliere groepen kunnen reserveren via de website Escaperoom-Woudenberg.nl.

  Aanvraag voor Escaperoom Opstand aan de Linie

  Uw naam: (verplicht)

  Bedrijfsnaam: (verplicht)

  Straatnaam en huisnummer:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Uw email: (verplicht)

  Gewenste datum:

  Gewenste tijd:

  Aantal personen:

  Catering:

  Lunch: janee

  Borrel: janee

  Diner: janee

  Opmerkingen / vragen / bijzonderheden: