Escaperoom Opstand aan de Linie


De escaperoom is verbouwd! De makers hebben zichzelf weer overtroffen en het is een prachtige, vernieuwende, leuke, breinkrakende en zeker ook verrassende escaperoom geworden!

Een tipje van de sluier? Nou vooruit! De Grebbelinie, sabotage en spionage zijn dingen die je zeker tegen gaat komen in onze nieuwe escaperoom!

Wat niet verandert is het concept van twee rooms, zodat je een battle kunt doen met een andere groep. Zo hebben we de Boerenmeidenkamer en de Officierstent. De inrichting van beide rooms is compleet anders, maar de opdrachten zijn hetzelfde.

  • Minimaal 4, maximaal 14 personen.
  • Je kunt in twee rooms tegen elkaar spelen vanaf 8 personen (2 x 4 personen dus)
  • Kinderen kunnen meedoen vanaf 8 jaar.
  • Niet geschikt voor kinderfeestjes (escaperoom is te moeilijk)
  • Kosten: € 17,50 per persoon
  • Eventueel ook te boeken als arrangement met vooraf koffie/thee en iets lekkers erbij en na afloop een drankje naar keuze. Totale tijdsduur is dan ongeveer 2 uur, de prijs wordt € 24,50 per persoon.

Reserveren

Wil je onze escaperoom reserveren, zoek dan in onderstaande kalender naar de gewenste datum en tijd. Nadat je de gewenste tijd hebt geselecteerd, vul je het formulier volledig in. Je aanvraag wordt verstuurd.
Let op: Het invullen van het formulier is nog GEEN reservering. De reservering ontvang je via de mail van Aaltje. Heb je binnen twee dagen nog geen reactie ontvangen? Kijk dan eens in je map ‘ongewenste mails’. Grote kans dat daar een mail van Aaltje in zit.

Boekingen voor Zaterdag 29 Januari 2022

10:00 uurBoek deze activiteit om 10:00 uur
12:00 uurBoek deze activiteit om 12:00 uur
14:00 uurBoek deze activiteit om 14:00 uur
16:00 uurHelaas, op dit tijdstip kunt u niet meer boeken
18:00 uurBoek deze activiteit om 18:00 uur
20:00 uurBoek deze activiteit om 20:00 uur
Bekijk Vorige dag of Volgende dag of selecteer snel een datum: