Fotoshoot


Deze activiteit is helaas tijdelijk niet te boeken vanwege de coronamaatregelen.

Glamour op de boerderij, ja dat kan! Maar niet in glitterjurk en stilettohakken, maar met vrolijke laarzen en een stoere overal tussen de koeien, in het hooi en op de trekker. Als dat geen mooie plaatjes oplevert…

Na de ontvangst op de boerderij met koffie/thee/fris en koeienvlaai krijgt iedereen een vrolijke boerinnen-outfit. Een fleurige en kleurige overall, we hebben alle maten op voorraad. En echte glamourlaarzen met bloemetjes, streepjes, ruitjes…

En dan de wei in! Fotograaf Martine schiet de mooiste plaatjes van jullie tussen het hooi, op klompen en op de trekker. Een complete professionele fotoshoot van alle deelnemers. Na afloop is er nog een drankje voor iedereen. Een CD of digitaal bestand met alle foto’s krijg je later thuisgestuurd.

Een leuke middag en ook nog mooie foto’s. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag of (dames)teamuitje. Jullie zijn er ongeveer 2,5 uur mee onder de pannen.

Prijs pp (incl. BTW) bij minimaal 10 personen: € 39,50 inclusief koffie/thee/frisdrankje, koeienvlaai, drankje naar keuze en alle foto’s.

Boek dit uitje