FrisbeeGolf compleet arrangement


Deze activiteit is helaas tijdelijk niet te boeken vanwege de coronamaatregelen.

Een klein budget en toch een leuke en complete activiteit? Kies eens voor FrisbeeGolf ! Met z’n allen de wei in en proberen de frisbee in zo weinig mogelijk worpen in de melkbus te krijgen.
FrisbeeGolf is leuk, verrassend en iedereen kan het. Er zijn 9 holes in een verrassend parcours. Onderweg kom je natuurlijke hindernissen tegen zoals hekken, sloten, de Grebbeliniedijk en onze kudde Hereford ossen.

Je start met een kop koffie of thee of een glas limonade met een heerlijk stuk koeienvlaai, en sluit de activiteit af met een lekker koel drankje naar keuze. Het winnende team krijgt een mooie prijs uitgereikt! Zo heb je een compleet arrangement voor een betaalbare prijs. Leuk voor familiedagen, maar ook als teamuitje of vrijgezellenfeestje.

  • Het totale arrangement duurt ongeveer 2 uur.
  • Prijs per persoon voor FrisbeeGolf compleet arrangement: € 12,50 incl. BTW voor volwassenen en € 9,50 voor kinderen tot 12 jaar. Inclusief koeienvlaai en koffie/thee/fris vooraf en na afloop.
  • Minimaal 6 personen, tijdelijk vanwege corona-maatregelen maximaal 23 personen. Met gezinnen eventueel meer personen mogelijk.
Boek dit uitje