Catering


Bij een geslaagde training of vergadering is een goede catering onmisbaar. Daar besteden we dan ook alle aandacht aan.
Natuurlijk zorgen we dat er verse koffie en thee klaarstaat. In zaal IJsvogel komt de perfecte kop koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato uit de Jura koffiemachine. In zaal Boerenzwaluw wordt de koffie en thee de hele dag regelmatig vers gezet en geserveerd met een lekker stuk ‘koeienvlaai’.

Voor de lunch kunt u zelf uw boterham beleggen met echte roomboter en een keur aan jonge en oude kaas, verschillende soorten jam en vleeswaren, verse komkommer en tomaat. En niet zomaar een boterham, maar heerlijk vers afgebakken biologisch brood. Of we beleggen de broodjes vast voor u.
Een kop huisgemaakte boerengroentesoep, een glas melk, karnemelk of vruchtensap en lekker stuk fruit maken de lunch helemaal compleet.

Om de middagdip te bestrijden kunnen we zorgen voor een versnapering. Lekker zoet met chocolade of juist een hartige boerenborrelhap.
Ook het diner kunnen we voor u verzorgen. Een heerlijk buffet, een barbecue of buitenkookworkshop na afloop van de vergadering. We denken graag met u mee.