Vergaderbreaks


Omdat er Bij Aaltje aan de Linie ruime ervaring is in het organiseren van bedrijfsuitjes, zijn we ook prima in staat om leuke en energieke vergaderbreaks te verzorgen.

The legitimacy of writing service is critical as it affects the quality of provided content. I often go to https://youressayreviews.com/is-edubirdie-legit/ to read updated info on the most popular educational resources. Currently, I use Edubirdie, as it meets all my requirements and provides professional help with my tasks.

De frisse boerenbuitenlucht geeft meteen nieuwe energie. Wat dacht je van een half uurtje trekker rijden? Of een potje frisbeegolf. Of gewoon een korte wandeling in de groene omgeving Bij Aaltje. Een gids laat je de mooiste plekjes zien.

Mag de break wat langer duren (1 à 1,5 uur), dan behoren boogschieten, een spannende game of escaperoom ‘Opstand aan de Linie’ ook tot de mogelijkheden.

En wil je écht eens iets anders: de workshop Van Eigen Bodem! Na de lunchpauze bestrijd je de middagdip met een leuke activiteit: een gat graven en een vuurtje stoken. Het verkoolde hout gaat in het gat, samen met de ingrediënten voor jullie diner. Als het gat weer dicht is, vervolgen jullie het programma in de zaal. En als dat erop zit, is het eten klaar en kunnen jullie samen aan tafel!